2013 m. sausio 24 d., ketvirtadienis

2012-ųjų apžvalga

Taigi, per 2012-uosius peržiūrėjau 153 filmus! Tai yra 22 filmais daugiau nei per 2011-uosius metus. Šiokia tokia pažanga. Deja, nemanau, kad šiais metais peržiūrėsiu daugiau...

Gėda, bet per 2012-uosius perskaičiau tik 3 knygas. Netgi labai gėda. Na bet nieko, pasistengsiu šiais metais pasitemti. Didelių tikslų neužsibrėžiu, bet 'Vargdieniai' ir dar kelias dabartiniuose namuose turimas knygas norėčiau perskaityti.

Iš savo 'Noriu pamatyti' filmų sąrašo peržiūrėjau 24 filmus. Galėtų būt ir geriau, bet žinant save, tai visai neblogai. Šiais metais pasistengsiu bent jau nebepildyt to sąrašo, o tik siaurinti jį. Tikiuosi pavyks.

Yra 6 filmai, kuriuos galiu išskirti ir pavadinti geriausiais, kuriuos mačiau per 2012-uosius. Tai yra: War horse / Karo žirgas ; The artist / Artistas ; La vita è bella / Life is beautiful / Gyvenimas yra gražus ; Good Will Hunting / Gerasis Vilas Gantingas ;  Life in a day / Gyvenimas per dieną ; The reader / Skaitovas. Visi šie filmai giliai įsirėžė į atmintį ir paliko neišdildomą įspūdį geraja prasme.

Tikslaus skaičiaus nežinau, bet spėju, kad kaip visada dominuoja dramos žanras. Neveltui mėgstu dramas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą