2013 m. sausio 24 d., ketvirtadienis

One flew over the Cuckoo’s nest / Skrydis virš gegutės lizdo

Trukmė: 133 min.
Žanras: Drama
Šalis: USA
Režisavo: Milos Forman
Vaidina: Jack Nicholson, Louise Fletcher, William Redfield, Michael Berryman, Peter Brocco

Aprašymas: Sveiki atvykę į psichiatrijos ligoninę su krūva psichinių ligonių ar bent jau save tokiais laikančių, žmogiškumo bruožus beprarandančių pacientų. Čia vadovas vienas - Didžioji Sesuo, moteris, kuri manipuliuoja visais, naudodama neįtikėtiną psichologinį terorą.
Tačiau kai į skyrių atvežamas naujokas Rendlis Makmerfis, viskas pasikeičia, nors niekas neišdrįsta viešai to parodyti..
.

Ką aš sakau? : Dažniausiai niekada neskaitau filmų aprašymų. Net nežinau kodėl, gal dėlto, kad kartais juose per daug pasakoma ir paskui būna neįdomu žiūrėt. Žodžiu, kaip ir dažniausiai neįsivaizdavau apie ką bus filmas. Iš pat pradžių gal kiek sunkokai įtraukė, bet paskui negalėjau atplėšti akių. Vienas tų filmų, kuris manau yra klasika, ir, kuri turėtų būt matęs kiekvienas kino megėjas. Labai patiko filmo siužetas, pabaiga taipogi nustebino, tikrai nesitikėjau, kad bus tokia. Apskritai, Jack Nicholson yra nuostabus aktorius, kolkas dar nesu mačiusi filmo, kur jis būtų neįtikinamai atlikęs savo vaidmenį. 

Mano vertinimas: 9

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą